P&F Jeruzalem predstavlja novo krovno ime Puklavec Family Wines

Družina Puklavec - Puklavec family wines
640 370 Zlata linija

Ena vodilnih slovenskih vinskih kleti P&F Jeruzalem je uradno napovedala in predstavila svoje novo ime Puklavec Family Wines. To predstavlja pomembno dodano vrednost za novo skupno krovno blagovno znamko, s katero bo ime ormoške kleti prisotno na domačem in mednarodnem trgu. S tem bo podjetje zaokrožilo pot, ki jo je leta 1934 začel Martin Puklavec.

“S preimenovanjem družbe smo danes še tesneje povezani z regijo, od koder prihaja naša družina. Ponosen sem, da bomo pod novim, družinskim imenom, nadaljevali zapuščino naših prednikov ter še močneje povezali našo vizijo z odlično ekipo zaposlenih in naših partnerjev,” je razloge za preimenovanje pojasnil lastnik Puklavec Family Wines, Vladimir Puklavec.

Družinsko ime vinske kleti prinaša tudi dodatno zavezo k razvoju vrhunskih vinskih zgodb: “S še večjim poudarkom na najvišji kakovosti naših vin bomo v prihodnje v vinskemu svetu še bolj okrepili in jasno pokazali, kaj premoreta naša regija in Slovenija. Pozornost usmerjamo na najvišjo kakovost in ne na obseg, zato verjamemo, da bomo s tem še dodatno prispevali k splošnem priznanju Slovenije kot vrhunske svetovne vinske destinacije,” je ob tej priliki dodal direktor skupine Puklavec Family Wines, Jorn Pedersen.